Puheenjohtajan palsta/2014-12-08

Yhdistys puretaan

Linux-Aktivaattorin kevätkokouksessa (Jäsenkokous) esityslistalla oli yhdistyksen purkaminen. Kokous päätyi purkamaan Linux-Aktivaatorin. Todettiin ettei yhdistyksellä ole velkoja, joten selvitystoimiin ei ole ryhdyttävä.

Yhdistys siis lakkaa olemasta jahka purkamisilmoitus on toimitettu Yhdistysrekisteriin ja rekisterinpitäjä on hyväksynyt purkamisen.

Linux-Aktivaattori ehti toimia vuodesta 2001 alkaen. Toimintaa oli monenlaista ja aktiviteettia riitti moneen suuntaan. Ehkä töitä tehtiin liikaakin, aatteen palo väsyi eikä viime aikoina Linux-Aktivaattori ollut yhtä aktivaattori kuin aktiivisimpina vuosinaan.

L-A:n työryhmät jatkavat. Porixi toimii jatkossa Satatakunnan tietojenkäsittelyhdistys Satky ry:n alaisuudessa. Turuxi toimii yhdistyksen lopettamisesta lähtien itsenäisenä vapaamuotoisena harrasteryhmänä.

Yhdistyksen palvelin ja sähköpostiosoitteet toimivat toistaiseksi ainakin keväälle 2015 saakka, jotta jäsenet ehtivät varautua osoitteiden sulkeutumiseen. Tämä on oleellista esimerkiksi siinä tapauksessa, että jäsen on käyttänyt Linux-Aktivaattori-osoitettaan jonkin muun palvelun käyttäjänimenä.

Kiitän kaikkia jäseniä ja yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista.

 Puheenjohtaja
 Tapio Lehtonen

Luokat: