Puheenjohtajan palsta/2013-10-27

Syyskokouksen jälkeen

27.10.2013

Syyskokoukseen tuli neljä jäsentä paikalle, voitiin keskustella yhdistyksen jatkosta kun oli keskustelijoita paikalla.

Syyskokous ei valinnut uutta hallitusta, ei ollut hallitusvastuuseen halukkaita. Siispä nykyistä hallitusta pyydettiin jatkamaan ja valmistelemaan yhdistyksen purkamista.

Ehdotuksia

On ollut esillä L-A:n purkaminen ja liitytään henkilöjäseninä COSS ry:hyn.

Ehdotettiin myös, että Porixi jatkaisi L-A:n toimintaa, vaikkapa muutetaan ry:n nimi ja säännöt.

Toki L-A voi jatkaa, jos saadaan aktiiveja jäseniä joista löytyy myös hallitukseen halukkaat. Tällöin ei yhdistyksen purkamista tarvitse valmistella.

Mitä tehdään?

Hallitus tekee jäsenkokouksen päätöksen mukaan, eli valmistelee yhdistyksen purkamista. Päällimmäisenä on COSS ry:n kuvio, pitää selvittää toimisiko se. L-A:ssa ollut toiminta on osin sellaista, jossa pitää olla ry, joten jatkossakin tarvitaan ry joka huolehtii samoista asioista kuin nytkin.

Jos vapaiden ohjelmien parissa puuhastelevien yhdistysten määrä saadaan pienemmäksi, saadaan yhdistysbyrokratian pyörittämistä vähenemään. Tästä toivottavasti seuraa enemmän energia edistää vapaiden ohjelmien asiaa.

L-A:n jäseniltä toivotaan osallistumista keskusteluun yhdistyksen jatkosta. Aktivoidaan keskustelua varten sähköpostituslista, johon liitetään vanhan postituslistan tilanneet tai kaikki nykyiset jäsenet joiden sähköpostiosoite on tiedossa. Sitten vaan keskustelemaan.

–Taleman 28. lokakuuta 2013 kello 09.39 (EET)

Luokat: