Bannerikilpailukutsu

Linux-Aktivaattori

..julistaa kaikille avoimen suunnittelukilpailun.

Kilpailun tavoitteena on saada Linux-aktivaattorin kannatusjäsenille web-banneri. Banneri on kuva, joka luovutetaan Linux-Aktivaattoria tukeville yrityksille tai yksityishenkilöille liitettäväksi kotisivulle merkiksi Linux-Aktivaattorin tukemisesta.

Kuvan aihe ja teksti

…on vapaa, muutamilla varauksilla:

  • olemassa olevia (rekisteröityjä) tuotemerkkejä ei saa käyttää lukuunottamatta Linux-Aktivaattorilta hankittua aineistoa

  • trollaus ja muiden järjestelmien “dissaaminen” osoittaa huonoa makua ja arvostelukykyä

  • banneri vaihdetaan joka vuosi, joten siinä pitää olla vuosiluku näkyvissä. Samaa banneria saatetaan käyttää useana vuotena, joten vuosiluvun pitää olla helposti vaihdettavissa.

Jos taitosi ei riitä kuvituksen lopulliseen viimeistelyyn, otamme vastaan myös ideoita ja luonnoksia. Hyvälle idealle etsimme toteuttajan. Valmiiden toteutusten tulisi olla avoimia png-, svg-, jpeg-tiedostoja tai jonkin vapaan ohjelman omassa tiedostomuodossa tallennettuja. Jokaisen valmiin kuvituksen tekijänoikeus säilyy tietenkin alkuperäisellä tekijällä.

Linux-Aktivaattorin kannatusjäsensivuilta voi hakea inspiraatiota: http://linux-aktivaattori.fi/Kannatusjäsenyys

Takaraja

…töiden ja ehdotusten palauttamisella on 7. marraskuuta 2009 ja marraskuun 2009 aikana on tarkoitus saada lopullinen versio ja päätös voittajasta. Banneriehdotukset toimitetaan hallitukselle ja käytettävän (tai käytettävät) bannerit valitsee hallitus. Banneriehdotuksen tulee olla Linux-Aktivaattorin käytössä 1.1.2010 alkaen. Linux-Aktivaattorin hallituksen jäsenet eivät saa osallistua kisaan.

Palkintona kuvankäsittelyyn tai piirtämiseen liittyvä kirjapalkinto.

Palautus

Banneriehdotukset lähetetään sähköpostitse yhteystietojen kera osoitteeseen:

hallitus@linux-aktivaattori.fi

tai valtionpostissa osoitteella

Linux-aktivaattori 
PL 483 
20101 Turku 
Finland

Luokat: