Irc-palaveri (13.9.2008)

Yhdistyksen kaikki jäsenet sekä muutkin halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan (epäviralliseen) irc-palaveriin lauantaina 13.9.2008 kello 16:00 alkaen.

aika: lauantaina 13.9.2008 kello 16:00 alkaen
Paikka: irc-kanava #l-a oftc-verkossa (irc.oftc.net)
päätökset: Palaverissa tehdyt päätökset on luettavissa muistiosta.

Ja HEI! Lukekaahan loppuun saakka, ennen kuin tuomitsette kuivaksi yhdistysasiaksi. Nyt on mahdollisuus osallistua yhdistyksen toimintaan.

Palaverin tarkoituksena on suunnitella yhdistyksen tulevaisuutta ja tulevaa syyskokousta. Erityisesti käsiteltäviä asioita ovat:

  • suunnitelmia vuoden 2009 toiminnaksi
  • syyskokouksen päivämäärä
  • syyskokouksen oheistoiminnasta ja tarjoilusta sopiminen

Toimintasuunnitelma on jotain, mikä kuulostaa erityisen kuivalta, mutta sitä sen ei pitäisi olla. Tehdään siitä yhdessä jotain ihan muuta. Löydetään uusia ideoita, joita yhdistys voi vuonna 2009 toteuttaa. Jotain, mistä on iloa kaikille. Sekä jäsenille, että mahdollisesti myös muille. Palaverissa esitettyjen ajatusten ja ideoiden pohjalta muodostetaan syyskokouksessa esitettävä vuoden 2009 toimintasuunnitelma.

Syyskokouksen päivämääräksi yritetään valita sellainen, että saadaan mahdollisimman moni jäsen paikalle. Ja oheistoiminnaksi olisi kiva keksiä jotain, josta kukaan ei halua jäädä paitsi. ;-)

Ideoita toimintasuunnitelmaan voi alkaa jo heitellä sähköpostilistalle (keskustelu (at) l-a.fi) ennen palaveria. Ja irc-kanavallekin voi tulla hengailemaan. Tuokaa kaikki hienot ja vähän arkisemmatkin ideanne esiin.

Samalla kehottaisin kaikkia valmistautumaan henkisesti myös syyskokoukseen. Syyskokouksessa valitaan vuoden 2009 hallitus, joka lähtee toteuttamaan kyseistä toimintasuunnitelmaa. Miettikää ja kysykää valmiiksi ehdokkaat seuraavaan hallitukseen. Pohtikaa samalla, voisitko juuri sinä olla mukana hallituksessa. (Miksipä et?)