Keskustelu-sähköpostilista

Liittyminen listalle

Voit liittyä listalle liittymissivulla. Postilista lähettää sinulle varmistusviestin, jonka linkkiä klikkaamalla vahvistat tilauksesi. Liityttyäsi kaikki listalle lähetetyt viestit lähetetään sinulle, ja voit myös osallistua keskusteluun. Valitsemallasi salasanalla pääset muuttamaan tilauksesi asetuksia.

Poistuminen listalta

Poistuminen listalta tapahtuu vastaavasti samalla sivulla.

Arkisto

Sähköpostilistallamme käydyistä keskusteluista pidetään arkistoa, jota pääsevät lukemaan kaikki listaa tilaavat. Arkiston lukemiseen tarvitset salasanasi.

Muita ohjeita

Listalle voi lähettää postia vain sille liittyneistä sähköpostiosoitteista. Roskapostia ei listan kautta siis pitäisi tulla.

Listan tarkoitus

Tämä sähköpostilista on tarkoitettu jäsenten väliseen keskusteluun. Jaa tietosi täällä, jos tiedät jotain kiinnostavaa (mieluiten koskien Linuxia tai muita avoimen lähdekoodin ohjelmia), sillä se kiinnostaa luultavasti muitakin!

Listan säännöt

  • Älä kiroile. Se on epäkohteliasta, joten älä tee sitä.
  • Älä aloita “flame war”:ia. Sitä ei ole hauska lukea, ja se vie liikaa levytilaa. Jos jonkun posti herättää voimakkaita tunteita, lähetä henkilökohtaita postia.
  • Pysy aiheessa. Vaihda otsikkoa, jos sinulla ei ole mitään sanottavaa alkuperäisestä aiheesta.

Lähetä sähköpostisi mieluiten pelkkä teksti -muodossa eikä HTML:nä tai MIME-enkapsuloituna. Tämä tekee postisi lukemisen helpommaksi kaikille.

Tarjoa myös vähän taustaa vastauksellesi. Älä pelkää lainauksia! Muista kuitenkin ettet lainaa koko keskustelua - ainoataan asiankuuluvat osat. On myös huomaavaista merkitä, kuka sanoi ja mitä; näin muutkin voivat liittyä keskusteluun.

Viihtykää postituslistalla!